Verfijn zoekresultaten

Woonoppervlakte

Oplevering

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Utrecht (27)

Bent u op zoek naar een huurwoning in Utrecht? Via Verhuuradres.nl kunt u direct reageren op beschikbare huurwoningen in Utrecht. Een woning huren in Utrecht is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Sorteer    

Willem Barentszstraat - Utrecht
35 m² · 1 kamers
€ 850 p/m
Rotsvast Utrecht

Leidseweg - Utrecht
28 m² · 1 kamers
€ 800 p/m
Vizier Makelaardij o/g

Kruisstraat - Utrecht
31 m² · 1 kamers
€ 890 p/m
Rotsvast Utrecht
Croesestraat - Utrecht
12 m² · 1 kamers
€ 440 p/m
Vizier Makelaardij o/g

Kruisstraat - Utrecht
31 m² · 1 kamers
€ 1000 p/m
Rotsvast Utrecht

Jan van Foreeststraat - Utrecht
30 m² · 1 kamers
€ 784 p/m
Rotsvast Utrecht

Nicolaas Beetsstraat - Utrecht
25 m² · 1 kamers
€ 850 p/m
Home by Theresa

Jan van Scorelstraat - Utrecht
30 m² · 1 kamers
€ 840 p/m
Gelukkig Huren

Biltstraat - Utrecht
61 m² · 1 kamers
€ 1200 p/m
Rotsvast Utrecht

Nicolaasstraat - Utrecht
25 m² · 1 kamers
€ 825 p/m
B&S Rental Service B.V.


Over Utrecht

Met zo’n 344.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Utrecht is het hardst groeiende economische centrum, vooral in de dienstensector.


Cultuur in Utrecht

Utrecht heeft veel musea zoals Het Spoorwegmuseum, Universiteitsmuseum, Nijntje museum en museum Speelklok.

Als studentenstad heeft Utrecht veel uitgaansmogelijkheden. Veel restaurants en cafés zijn gevestigd langs de Oude gracht. Veel horeca is gevestigd aan de Neude. Verder zijn er jaarlijks veel evenementen als de Marathon van Utrecht, Midzomergracht, Het Nederlands Filmfestival, en de vakantiebeurs in de Jaarbeurs. In de Jaarbeurs worden jaarlijks vele evenementen gehouden.

Utrecht centraal is het grootste station van Nederland en ook het belangrijkste spoorwegknooppunt van Nederland. Utrecht heeft ook een zeer uitgebreid busnetwerk en een tram vanaf het Centraal Station.


Onderwijs in Utrecht

Utrecht heeft drie universiteiten waarvan Universiteit Utrecht de grootste is. Verder heeft Utrecht drie HBO instellingen, 23 middelbare scholen en 78 basisscholen.


Sport in Utrecht

Op het gebied van sport is er genoeg te doen in Utrecht. De bekendste clubs zijn voetbalclub FC Utrecht, Kampong de tweede grootste hockeyclub van Nederland qua leden, honkbal vereniging Utrecht en Schaakclub Utrecht. Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert Stichting Utrecht Skateparade een skatetocht voor skaters en skeeleraars van ongeveer 23 kilometer door Utrecht.