Verfijn zoekresultaten

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen 's-Hertogenbosch (94)

Zoekt u een woning of appartement in Den Bosch? Op Verhuuradres.nl vindt u een groot aanbod huurwoningen en kamers waarop u direct kunt reageren. Bekijk hier het complete aanbod woningen in 's-Hertogenbosch.
Sorteer    

Tweede Haren - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
120 m² · 5 kamers
€ 1300 p/m
Nu-Huren

Maastrichtseweg - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
9 m² · 1 kamers
€ 350 p/m
Nu-Huren

Oude Engelenseweg - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
8 m² · 1 kamers
€ 295 p/m
Nu-Huren
Graafseweg - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
30 m² · 2 kamers
€ 550 p/m
Nu-Huren

Moliusstraat - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
25 m² · 2 kamers
€ 495 p/m
Nu-Huren

Admiraliteitslaan - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
45 m² · 2 kamers
€ 850 p/m
Nu-Huren

Koningsweg - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
18 m² · 1 kamers
€ 495 p/m
Nu-Huren

Jan Schöfferlaan - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
15 m² · 1 kamers
€ 80 p/m
Nu-Huren

Zuid Willemsvaart - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
80 m² · 3 kamers
€ 1220 p/m
Nu-Huren

Kruisstraat - 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
50 m² · 2 kamers
€ 895 p/m
Nu-Huren


Over ’s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft circa 150.000 inwoners wat het qua grootte de vierde stad van de provincie maakt. ’s-Hertogenbosch is ingedeeld in 14 delen (wijken/dorpen); Engelen, Maaspoort, Empel, West, Noord, De Groote Wielen, Rosmalen-Noord, Rosmalen-Zuid, Nuland, Vinkel, Muntel/Vliert, Graafsepoort, Zuidoost en natuurlijk de Binnenstad. Iedere wijk heeft zo zijn voordelen wanneer u op zoek bent naar een huurwoning of appartement.

De stad is zeer goed bereikbaar met als belangrijkste verkeerswegen de A2 van Amsterdam naar Eindhoven en de A59 van Waalwijk naar Nijmegen. 

Typisch Den Bosch

De meeste bekende bezienswaardigheid van ’s-Hertogenbosch is zonder twijfel de mooie Sint-Janskathedraal. Maar Den Bosch heeft zijn inwoners meer te bieden. Onder andere Het Bossche Broek, een uniek stuk natuurgebied op loopafstand van het centrum, Het Noord-Brabants museum, Stadmuseum en diverse theater. Nog een unieke belevenis is het varen van een tocht over de zogeheten Binnendieze waar men op het middeleeuwse openriool onder de stad door kan varen.

In ’s-Hertogenbosch worden er jaarlijks tal van evenementen georganiseerd zoals onder andere Bourgondisch Den Bosch, Boulevard en natuurlijk Carnaval waarin Den Bosch voor 3 dagen lang wordt omgedoopt tot een dorp dat Oeteldonk wordt genoemd.

Onderwijs in Den Bosch

In het paleiskwartier, een gebied direct achter het centraal station ligt het zogeheten onderwijscentrum van de stad. Hier zijn diverse scholen gevestigd, onder andere Avans Hogeschool, Koning Willem 1 college, HAS Hogeschool,  Fontys en nog enkele andere scholen.

Populaire middelbare scholen zoals het Jeroen Bosch College, Pierson College, Luzac, Rodenborch College en meer zijn gevestigd in de rest van de stad, allen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Den Bosch beschikt over voldoende studentenkamers waardoor studeren in ’s-Hertogenbosch een aanrader is.

Het leven in Den Bosch

’s-Hertogenbosch biedt zijn bewoners veel in het dagelijks leven, er zijn bijvoorbeeld voldoende sportverenigingen waar men op recreatief niveau sport kan beoefenen zoals bijvoorbeeld Flik-Flak Sport, verschillende hockeyclubs, voetbalverenigingen, tennisverenigingen en nog veel meer.

Ben je opzoek naar een (andere) parttime of fulltime baan, ook dat biedt de stad voldoende. Voor vermaak en vertier heeft de stad heel wat te bieden ben je bijvoorbeeld zelf niet zo sportief maar vind je het leuk om professionele sport bij te wonen?

Als uitje bied ’s-Hertogenbosch ook veel zoals onder andere FC Den Bosch, Hockeyclub Den Bosch,  New Heroes Basketball welke allen op professioneel niveau nationaal acteren en waar men in een mooie omgeving kan genieten van de sport.

Naast sport heeft Den Bosch ook andere uitgaansgelegenheden te bieden, de Brabantse stad is een typisch bourgondische stad waar men in de vele straatjes heerlijk kan genieten. Denk hierbij aan de korte putstraat met zijn vele eetgelegenheden of de uilenburg met verschillende kroegen en barretjes. Heerlijk genieten op een terrasje aan de Markt met een lekkere Bossche bol van Jan de Groot.