Verfijn zoekresultaten

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Rotterdam (210)

Bent u op zoek naar een huurwoning in Rotterdam? Via Verhuuradres.nl kunt u direct reageren op beschikbare huurwoningen in Rotterdam. Een woning huren in Rotterdam is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Sorteer    

Nieuwenhoornstraat - Rotterdam
105 m² · 4 kamers
€ 1275 p/m
Ben Housing

Hooidrift - Rotterdam
120 m² · 4 kamers
€ 1175 p/m
Ben Housing

Pegasusweg - Rotterdam
110 m² · 3 kamers
€ 1395 p/m
Ideaal Housing & Makelaars
Admiraal de Ruyterweg - Rotterdam
80 m² · 3 kamers
€ 1295 p/m
Ben Housing

Bergsingel - Rotterdam
100 m² · 3 kamers
€ 1450 p/m
Expat Housing Rotterdam

Pompenburg - Rotterdam
101 m² · 2 kamers
€ 1725 p/m
Expat Housing Rotterdam

Maashaven O.z. - Rotterdam
160 m² · 4 kamers
€ 1690 p/m
Expat Housing Rotterdam

Strevelsweg - Rotterdam
113 m² · 4 kamers
€ 1150 p/m
HomeRent

Scheepmakerspassage - Rotterdam
83 m² · 3 kamers
€ 1700 p/m
TVN Real Estate

Noordplein - Rotterdam
100 m² · 4 kamers
€ 1800 p/m
Rotterdam Rent


Over Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in het Westen van Nederland in de provincie Zuid-Holland. De haven van Rotterdam is lange tijd de grootste van de wereld geweest. Nu is de haven van Rotterdam de grootste en belangrijkste haven van Europa. Het havengebied is zo’n 40 km lang. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Rotterdam staat nu bekend om de nieuwe architectuur. Met zo’n 635.000 inwoners is Rotterdam de tweede stad van Nederland na Amsterdam.


Cultuur in Rotterdam

Het Rotterdamse uitgaansleven telt vele cafés voornamelijk rond het Stadhuisplein, de Oude Haven en het Schouwburgplein. Verder zijn er een aantal clubs en discotheken met als bekendste de Maassilo.


Bezienswaardigheden in Rotterdam

De bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam zijn de Haven, de Markthal, de Wilhelminapier, Diergaarde Blijdorp, Museumpark Rotterdam, de Koopgoot, de Euromast, Stadhuisplein, Schouwburgplein, beeldenroute Westersingel, Ahoy Rotterdam en het Stadhuis.


Sport in Rotterdam

Rotterdam heeft vele sportclubs. Als enige stad in Nederland heeft Rotterdam drie betaalde voetbalclubs: Feyenoord, Excelsior en Sparta Rotterdam. Verder heeft Rotterdam clubs op het hoogste niveau in Nederland van Roeien, honkbal, volleybal, hockey, cricket, american-football, basketbal, tafeltennis en atletiek.


Vervoer in Rotterdam

Rotterdam heeft een eigen station, busstation, metro en tram. Met de metro kan je ook naar Den Haag vanuit Rotterdam. Dagelijks kan je met de Thalys naar Parijs. Dit is een rechtstreekse verbinding. Rotterdam heeft ook een vliegveld.


Onderwijs in Rotterdam

Rotterdam heeft 189 basisscholen, 90 middelbare scholen, 2 universiteiten en verschillende HBO en MBO instellingen.