Verfijn zoekresultaten

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Rotterdam (408)

Bent u op zoek naar een huurwoning in Rotterdam? Via Verhuuradres.nl kunt u direct reageren op beschikbare huurwoningen in Rotterdam. Een woning huren in Rotterdam is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Sorteer    

Plotinusstraat - Rotterdam
70 m² · 4 kamers
€ 1195 p/m
Housing Solutions

Van der Helmstraat - Rotterdam
76 m² · 3 kamers
€ 850 p/m
Ben Housing

Schiedamseweg - Rotterdam
25 m² · 2 kamers
€ 800 p/m
Ben Housing
Proveniersstraat - Rotterdam
65 m² · 2 kamers
€ 1000 p/m
Ben Housing

Karel Doormanstraat - Rotterdam
74 m² · 4 kamers
€ 1600 p/m
VERRA Real Estate Rotterdam

Jufferstraat - Rotterdam
64 m² · 2 kamers
€ 2175 p/m
VERRA Real Estate Rotterdam

Heemskerkstraat - Rotterdam
30 m² · 2 kamers
€ 800 p/m
Rotterdam Rent

Insulindestraat - Rotterdam
28 m² · 1 kamers
€ 800 p/m
Rotterdam Rent

Insulindestraat - Rotterdam
28 m² · 1 kamers
€ 800 p/m
Rotterdam Rent

Van Vollenhovenstraat - Rotterdam
52 m² · 2 kamers
€ 1150 p/m
VERRA Real Estate Rotterdam


Over Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in het Westen van Nederland in de provincie Zuid-Holland. De haven van Rotterdam is lange tijd de grootste van de wereld geweest. Nu is de haven van Rotterdam de grootste en belangrijkste haven van Europa. Het havengebied is zo’n 40 km lang. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Rotterdam staat nu bekend om de nieuwe architectuur. Met zo’n 635.000 inwoners is Rotterdam de tweede stad van Nederland na Amsterdam.


Cultuur in Rotterdam

Het Rotterdamse uitgaansleven telt vele cafés voornamelijk rond het Stadhuisplein, de Oude Haven en het Schouwburgplein. Verder zijn er een aantal clubs en discotheken met als bekendste de Maassilo.


Bezienswaardigheden in Rotterdam

De bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam zijn de Haven, de Markthal, de Wilhelminapier, Diergaarde Blijdorp, Museumpark Rotterdam, de Koopgoot, de Euromast, Stadhuisplein, Schouwburgplein, beeldenroute Westersingel, Ahoy Rotterdam en het Stadhuis.


Sport in Rotterdam

Rotterdam heeft vele sportclubs. Als enige stad in Nederland heeft Rotterdam drie betaalde voetbalclubs: Feyenoord, Excelsior en Sparta Rotterdam. Verder heeft Rotterdam clubs op het hoogste niveau in Nederland van Roeien, honkbal, volleybal, hockey, cricket, american-football, basketbal, tafeltennis en atletiek.


Vervoer in Rotterdam

Rotterdam heeft een eigen station, busstation, metro en tram. Met de metro kan je ook naar Den Haag vanuit Rotterdam. Dagelijks kan je met de Thalys naar Parijs. Dit is een rechtstreekse verbinding. Rotterdam heeft ook een vliegveld.


Onderwijs in Rotterdam

Rotterdam heeft 189 basisscholen, 90 middelbare scholen, 2 universiteiten en verschillende HBO en MBO instellingen.