Verfijn zoekresultaten

Woonoppervlakte

Voorzieningen

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Nijmegen (1)

Bent u op zoek naar een huurwoning in Nijmegen? Via Verhuuradres.nl kunt u direct reageren op beschikbare huurwoningen in Nijmegen. Een woning huren in Nijmegen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Sorteer    

Guyotstraat - Nijmegen
54 m² · 2 kamers
€ 895 p/m
DolFijnWonen Housing and relocation service


Over Nijmegen

Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland, dichtbij de grens met Duitsland. De stad heeft zo’n 175.000 inwoners. Dat maakt Nijmegen qua inwoners de grootste stad van Oost-Nederland.

De stad ligt aan een stuwwal van de rivier de Waal. Een deel van de stad ligt aan de andere kant van de Waal.


Cultuur in Nijmegen

De bezienswaardigheden in Nijmegen zijn De Grote kerk, het Stadhuis, De Waag, De Grote markt, Het Valkhof, het Gofferpark, het Hunnerpark, Concertgebouw de Vereeniging, Lutherse kerkje en de Waalkade.

Nijmegen heeft verschillende musea met als bekendste MuZIEum en het Natuurmuseum Nijmegen. Jaarlijks zijn er vele evenementen in Nijmegen met als bekendste de Nijmeegse vierdaagse, Vierdaagsefeesten, Zevenheuvelenloop en het Gebroeders van Limburg festival.

Als studentenstad kent Nijmegen een levendig uitgaansleven. Veel cafes en resaurants bevinden zich aan de Grote markt. De Molenstraat is de belangrijkste uitgaansstraat van Nijmegen. Nijmegen heeft ook een aantal coffeeshops.


Onderwijs in Nijmegen

Nijmegen heeft 47 basisscholen, 21 middelbare scholen, 1 universiteit en meerdere MBO en HBO scholen.


Vervoer in Nijmegen

Nijmegen heeft een eigen treinstation waarvandaan ook veel bussen vertrekken. 


Sport in Nijmegen

Nijmegen heeft vele sportclubs zoals voetbalclubs, hockeyclubs en tennis verenigingen. De bekendste club uit Nijmegen is voetbalclub NEC wat staat voor Nijmegen Eendracht Combinatie.