Verfijn zoekresultaten

Woonoppervlakte

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Enschede (10)

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Via Verhuuradres.nl kunt u direct reageren op beschikbare huurwoningen in Enschede. Een woning huren in Enschede is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Sorteer    

Espoortstraat - Enschede
15 m² · 2 kamers
€ 425 p/m
Twente Invest

Wethouder Gerbertstraat - Enschede
18 m² · 2 kamers
€ 375 p/m
Vlug Wonen b.v.

Pyrmontstraat - Enschede
23 m² · 2 kamers
€ 415 p/m
Twente Invest
Pyrmontstraat - Enschede
14 m² · 2 kamers
€ 395 p/m
Twente Invest

Emmastraat - Enschede
11 m² · 2 kamers
€ 310 p/m
Vlug Wonen b.v.

Kuipersdijk - Enschede
30 m² · 2 kamers
€ 450 p/m
Vlug Wonen b.v.

Elferinksweg - Enschede
12 m² · 2 kamers
€ 350 p/m
Twente Invest

Noorderhagen - Enschede
20 m² · 2 kamers
€ 460 p/m
Vlug Wonen b.v.

Noorderhagen - Enschede
15 m² · 2 kamers
€ 391 p/m
Vlug Wonen b.v.

Kuipersdijk - Enschede
20 m² · 2 kamers
€ 385 p/m
Vlug Wonen b.v.


Enschede

Enschede is een stad in de gemeente Twente van de provincie Overijssel. De gemeente heeft zo'n 158.000 inwoners. Enschede is de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de detiende gemeente van Nederland. 

 

Bezienswaardigheden en evenementen in Enschede

De bekendste bezienswaardigheden in Enschede zijn het Rijksmuseum Twenthe, De Twentse Welle toren, de Oude Markt en de Alphatoren. 

In en rondom het centrum liggen 5 parken. Het Volkspark is het oudste Volkspark van Nederland. Bij de Universiteit is ook een park op het voormalige landgoed van Drienerlo

Met name op de Oude Markt en in de zijstraten zijn veel uitgaansgelegenheden te vinden in Enschede. Op de Oude Markt vinden regelmatig evenementen plaats als beachvolleybal, Jazzfestival Enschede en de Grolsch Summer Sounds. Verder zijn belangrijke evenementen de jaarlijkse marathon, de Batavierenrace en het Freshtival. 

 

Sport in enschede

Op het gebied van sport zijn er vele mogelijkheden in en rondom Enschede. Zo kan je onder andere voetbal, hockey, schaatsen, tennis, basketbal, rugby en atletiek beoefenen in Enschede. 

 

Onderwijs in Enschede

Enschede biedt onderwijs op verschillende niveaus. Enschede heeft een universiteit en meerdere HBo, MBO, middelbaren en basischolen. De Universiteit heeft op dit moment zo'n 9000 studenten. Enschede is dus een echte studentenstad. 

 

Vervoer in Enschede

Enschede heeft een eigen busstation en treinsstation. Vanaf Station Enschede is een rechtstreekse verbinding met Schiphol, Den Haag, Rotterdam en Zwolle. Ook kan je vanuit Station Enschede rechtstreeks naar Dortmund en Münster.