Verfijn zoekresultaten

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Eindhoven (41)

Op zoek naar een huurwoning in Eindhoven? Direct een woning huren in Eindhoven via Verhuuradres.nl. Bekijk hier alle beschikbare huurwoningen in Eindhoven.
Sorteer    

Pisanostraat - Eindhoven
20 m² · 2 kamers
€ 499 p/m
Walther Vastgoed

koekoeklaan - Eindhoven
249 m² · 6 kamers
€ 1995 p/m
Huurinc Housing

Belgiëplein - Eindhoven
85 m² · 2 kamers
€ 1650 p/m
Kempen OG Vastgoedbeheer bv
Centauriestraat - Eindhoven
38 m² · 2 kamers
€ 775 p/m
MDG Makelaars

Dardanuspad - Eindhoven
107 m² · 4 kamers
€ 1650 p/m
Huurinc Housing

Sienalaan - Eindhoven
120 m² · 5 kamers
€ 1495 p/m
Huurinc Housing

Pastoriestraat - Eindhoven
58 m² · 3 kamers
€ 895 p/m
MDG Makelaars

P Czn Hooftlaan - Eindhoven
58 m² · 2 kamers
€ 1275 p/m
MDG Makelaars

Tongelresestraat - Eindhoven
90 m² · 2 kamers
€ 1350 p/m
Walther Vastgoed

De Regent - Eindhoven
125 m² · 3 kamers
€ 1650 p/m
Huurinc Housing


Over Eindhoven

Eindhoven is de grootste stad van Noord-Brabant en heeft zo’n 227.000 inwoners. De stad groeit nog steeds en dat zal de komende jaren ook zo blijven.

Cultuur & recreatie

Uitgaansleven: centraal in het centrum ligt de markt met cafés en terrassen. Aan de zuidkant van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland met zo’n 50 kroegen en discotheken. Bij het station is het stationsplein met terrassen, restaurants een discotheek en een bioscoop, net als in de Dommelstraat, een uitgaansgebied aansluitend op het stationsplein met cafés, vele restaurants en een discotheek. Ten westen van het centrum liggen de grote en kleine berg met kroegen, cafés en restaurants.

Eindhoven heeft 140 monumenten, waaronder een aantal historische bouwwerken zoals de Catharinakerk en de Heilige Paterskerk. Het hoogste gebouw van Eindhoven is de Admirant, een woontoren van 105 meter hoog.

Veel hoogbouw in Eindhoven is pas later ontwikkeld. Bouwprojecten die in uitvoering zijn onder andere het voormalige Philipsbedrijventerrein Strijp-S. Dit wordt omgebouwd tot een gebied om te wonen, werken en recreëren.

Parken in Eindhoven

Eindhoven is de groenste stad van de vijf grootste steden van Nederland. Enkele grote parken in Eindhoven zijn het Stadswandelpark, de Genneper Parken, het Philips van Lenneppark, het Philips de Jongh Wandelpark en het Henri Dunantpark.

Musea in Eindhoven

Er zijn verschillende musea in Eindhoven zoals het open lucht museum Eindhoven, Van Abbe museum, DAF museum en de Steentjeskerk.

Winkelen in Eindhoven

Vooral in het centrum in de binnenstad zijn veel winkels. De Demer, de Heuvel galerie, winkelcentrum Piazza. Er is een nieuwwinkelgebied bij de Demer en De Nieuwe Emmasingel. Buiten het centrum ligt het Winkelcentrum Woensel. Met 160 winkels is dit het grootste Winkelcentrum buiten de Randstad.

Onderwijs in Eindhoven

Eindhoven heeft zo’n 38 basisscholen, 17 middelbare scholen, tal van MBO instellingen, een aantal HBO instellingen en de Technische Universiteit Eindhoven met zo’n 7500 studenten.

Sport in Eindhoven

Op het gebied van sport kan je echt heel veel doen in Eindhoven. Van voetbalclubs, hockeyclubs, zwemverenigingen, tennisverenigingen, maneges en een schaakvereniging tot aan een rugbyvereniging.

Vervoer in Eindhoven

Eindhoven heeft een luchthaven, een groot en klein treinstation en een busstation voor Eindhoven Centraal.