Verfijn zoekresultaten

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Breda (141)

Bent u op zoek naar een huurwoning in Breda? Via Verhuuradres.nl kunt u direct reageren op beschikbare huurwoningen in Breda. Een woning huren in Breda is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Sorteer    

van Voorst tot Voorststraat - Breda
12 m² · 1 kamers
€ 375 p/m
Stadhuis Breda

Baronielaan - Breda
20 m² · 1 kamers
€ 495 p/m
Housing Solutions Breda

Picenistraat - Breda
51 m² · 1 kamers
€ 925 p/m
Stadhuis Breda
Minister Kanstraat - Breda
23 m² · 1 kamers
€ 620 p/m
Stadhuis Breda

Zandbergweg - Breda
50 m² · 2 kamers
€ 885 p/m
Stadhuis Breda

Van Voorst tot Voorststraat - Breda
36 m² · 3 kamers
€ 695 p/m
Stadhuis Breda

Boschstraat - Breda
65 m² · 2 kamers
€ 995 p/m
Stadhuis Breda

Loopschansstraat - Breda
9 m² · 1 kamers
€ 330 p/m
Stadhuis Breda

Loopschansstraat - Breda
11 m² · 1 kamers
€ 375 p/m
Stadhuis Breda

Sophiastraat - Breda
16 m² · 1 kamers
€ 410 p/m
Stadhuis Breda


Breda

Breda is een stad in het westen van Noord-Brabant. De gemeente Breda telt zo’n 183.000 inwoners en is daarmee de derde stad van Noord-Brabant en de negende stad van Nederland.


Bezienswaardigheden in Breda

De meeste bezienswaardigheden bevinden zich in de binnenstad van Breda. De bekendste bezienswaardigheden zijn De grote/onze lieve Vrouwekerk, de Grote Markt, Het Begijnhof, de Haven, Havermarkt en Het Kasteel van Breda.


Parken in Breda

Breda heeft enkele mooie parken met als bekendste het Valkenberg bij het Kasteel van Breda en Het Wilhelminapark. Verder zijn er in de omgeving mooie natuurgebieden als De Rith, het Liesbos en het Mastbos.


Sport in Breda

De bekendste sportclub uit Breda is de voetbalclub NAC. In Breda zijn er vele sporten te beoefenen. Dit zijn sporten als voetbal, hockey, tennis, rugby, atletiek, roeien, zwemmen, volleybal en wielrennen.


Winkelen in Breda

In de binnenstad liggen de bekende winkelstraten van de stad. In de Lange Brugstraat is ook een overdekt winkelcentrum met enkele bekende zaken gevestigd. Op donderdagavond is het altijd koopavond in Breda.


Vervoer in Breda

Breda heeft een eigen treinstation, busstation en een klein vliegveld. Vanaf dit vliegveld vertrekken alleen zakelijke en rondvluchten. Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen in Breda.


Onderwijs in Breda

In Breda zijn vele soorten scholen: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs (MBO), hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs. Breda is een echte studentenstad. Er zijn maar liefst vier studentenverenigingen.