Verfijn zoekresultaten

Minimale huurprijs

Maximale huurprijs

Huurwoningen Amsterdam (339)

Bent u op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Via Verhuuradres.nl kunt u direct reageren op beschikbare huurwoningen in Amsterdam. Een woning huren in Amsterdam is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Sorteer    

Keizersgracht - Amsterdam
50 m² · 1 kamers
€ 1500 p/m
Partner in Real Estate

Hortusplantsoen - Amsterdam
54 m² · 2 kamers
€ 1600 p/m
G&D&Y Housing

Bernissestraat - Amsterdam
75 m² · 2 kamers
€ 1700 p/m
CS HOUSING Amsterdam
Leidsekade - Amsterdam
80 m² · 3 kamers
€ 2250 p/m
First Class Housing

Van Oldenbarneveldtstraat - Amsterdam
46 m² · 3 kamers
€ 1475 p/m
Absolute Housing

Joos Banckersweg - Amsterdam
59 m² · 2 kamers
€ 1695 p/m
Amsterdam Real Estate

President Kennedylaan - Amsterdam
125 m² · 4 kamers
€ 2500 p/m
Noorestate

Crynssenstraat - Amsterdam
50 m² · 4 kamers
€ 1850 p/m
AmsterHomes Rentals

Cornelis Schuytstraat - Amsterdam
75 m² · 2 kamers
€ 2500 p/m
AmsterHomes Rentals

Nicolaas Berchemstraat - Amsterdam
160 m² · 5 kamers
€ 3000 p/m
AmsterHomes Rentals


Over Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en met ruim 850.000 inwoners en meer dan 300.000 huurwoningen ook nog eens de grootste stad van Nederland.

Via verschillende autosnelwegen is de stad bereikbaar maar ook via het openbaar vervoer zoals de trein, tram, bus en metro kan men gemakkelijk in en rondom Amsterdam reizen. Met Schiphol als grootste luchthaven van Nederland wordt Amsterdam ook wel de poort van Nederland genoemd.

Voor expats is Amsterdam de ideale plaats bij de zoektocht naar een tijdelijke woning of appartement te huur.

Typisch Amsterdam

Bij Amsterdam denkt men al snel aan de verschillende wereldbekende musea zoals het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis of het rijksmuseum. De stad heeft ook een typische uitstraling door zijn luxe grachtenpanden aan de grachtengordel welke veelal worden verhuurd.

Een rondvaart over de Amsterdamse grachten geeft een unieke belevenis. De zogeheten ‘Amsterdammertjes’, de bordeaux rode stalen palen, zijn overal in de stad aanwezig.

De Dam, het druk bezochte plein waar jaarlijks de Nationale Dodenherdenking wordt gehouden, is wellicht het bekendste plein van Nederland. Koningsdag wordt in heel Nederland gevierd maar nergens zo groot als in Amsterdam, hierdoor bezoeken veel mensen uit heel Nederland en daarbuiten de stad die dag.

In Amsterdam is er eigenlijk altijd wel iets te doen of het nu gaat om tentoonstellingen, concerten, festivals of evenementen. In het stadspark Het Vondelpark kun je heerlijk wandelen, even weg uit uw huurwoning en alle drukte in de stad.

Onderwijs en kamers in Amsterdam

Met méér dan 250 basisscholen, ruim 75 middelbare scholen is er altijd wel een school die past bij uw kind en uw visie. Om een vervolgstudie te volgen zijn er ook weer enorm veel mogelijkheden, wel meer dan 40!

Een HBO studie volgen kun je kiezen uit tal van hogescholen zoals het HvA (Hogeschool van Amsterdam). Er zijn in Amsterdam zelfs twee universiteiten; de UvA (Universiteit van Amsterdam) en de VU (Vrije Universiteit) bij elkaar met circa 47.000 studenten.

Veelal van deze studenten zoeken een huurwoning, appartement of studentenkamer in Amsterdam. Ook zij zijn op het juiste adres bij Verhuuradres.nl.

Het leven en wonen in Amsterdam

Amsterdam is echt een unieke stad waar men heerlijk kan werken wonen en leven. Een bruisende stad waar een ieder kan vinden wat hij of zij zoekt.

Met zijn prachtige binnenstad heerlijk shoppen in de Kalverstraat of het chique P.C. Hooftstraat waar winkels met topmerken en waar men prachtig kunt wonen in een luxe loft. Recreatief sporten kun je in alle vormen en maten voor jong en oud verspreid over de stad.

In het weekend in één van de legendarische kroegjes van de Jordaan meezingen op de nog legendarische klanken van Andre Hazes, een icoon. En natuurlijk heeft Amsterdam de voetbalclub AFC Ajax die wekelijks zijn voetbalwedstrijden afwerkt in zijn Johan Cruijff Arena.

Overal in de stad worden er woningen te huur aangeboden, wonen kun je dus overal. Wilt u zelf een woning of appartement verhuren in Amsterdam dan bent ook u op het juiste adres.
 

Veelgestelde vragen